Ved, pellets och flispannor


Det billigaste sättet att värma ditt hem

Oavsett om du har egen skog eller köper kluven ved är uppvärmning med ved det billigaste sättet att värma upp ditt hem. Lövved har som regel ett högre energiinnehåll än barrved. Veden ska vara torr och ha en fukthalt på 10-20%. Om veden är fuktig, åtgår en stor del av dess energi till att torka den, förbränningen försämras och risken för tjärbeläggning ökar.

Säljer, servar och installerar vedpannor

Med lång erfarenhet inom vedpannor erbjuder vi nyinstallationer, service och reparationer av alla slags pannor. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och tidsbokning.

VärmepumparFjärrvärme Offertförfrågan

SA VVS säljer och installerar moderna och lättskötta ved, pellets och flispannor av hög kvalitet från Fröling och Gotfire

Fröling Gotfire
Ved Flis Pellets
Ved

Badrum från start till mål

SA Vvs har renoverat åtskilliga badrum i Kristianstad med omnejd under årens lopp. Vi har gott samarbete med våtrumsbehöriga plattsättare och elektriker m.fl. 

Vi erbjuder totalentreprenad vid badrumsrenoveringar där vi tar ansvar för din badrumsrenovering från start till mål!

Badrum

Vi kan värmepumpar och värmeteknik

SA Vvs har stor kompetens inom uppvärmningssystem och värmepumpar för alla slags fastigheter. Som auktoriserat Thermia Värmepumpcenter är vi specialister på installation och service av Thermias sortiment. 

Vi har i över 30 år installerat värmepumpar och värmepannor till nöjda kunder. Vi den senaste utbildningen när det gäller håller vi oss uppdaterade på de senaste rönen inom värmepumpsteknik.

Unna dig ett serviceavtal för din värmepump från Thermia så ser vi till att upprätthålla en säker och energieffektiv drift av din värmepump året runt!

Värmepumpar Ved / Pellets / Flis Fjärrvärme
Kontakta oss

SA Vvs Service
(Vvs Service i Knislinge AB)
Org.nr: 559063-4969
Fabriksgatan 5
289 50 Hanaskog
Telefon: 044 - 614 11
Fax: 044 - 614 17
E-post: info@savvs.se

Öppettider:
Vardagar: 7:00-17:00
Lördagar: 10:00-13:00
Välkommen!

Hitta till oss