Helhetslösning för ditt dricksvatten

Analys på lab före åtgärd

SA Vvs Service har lång erfarenhet inom vattenfilter. Är du osäker på vattenkvaliteten i din borrade eller grävda brunn? Kontakta oss för professionell hjälp. Vi startar med en laboratorieanalys av vattnet och offererar sedan en filtreringsanläggning som ser till att du har ett perfekt dricksvatten till dig och din familj.

Bekvämt med serviceavtal för vattenfilter.

Efter att vi installerat din nya filtreringsanläggning finns möjlighet att teckna ett prisvärt serviceavtal där vi utför service och byter filter i rätt tid.

Badrum Offert

Grävd eller borrad brunn?

En grävd brunn bör genomgå en kemisk/fysikalisk vattenanalys vart tredje år, enligt rekommendationer från Socialstyrelsen. I grävda brunnar är risken för bakterietillväxt betydligt större än i borrade brunnar, därför bör även en mikrobiologisk vattenanalys också göras i en grävd brunn. I borrade brunnar är risken betydligt mindre för bakterietillväxt. Däremot bör en kemisk/fysisk vattenanalys samt en radonanalys genomföras för att undersöka halten av Radon.

beställ provtagning

Hos vår samarbetspartner Eurofins kan du enkelt beställa hem provflaskor och välja en analys anpassad för grävd eller borrad brunn. Tryck på logotypen nedan för att öppna eurofins Webshop i nytt fönster.

eurofins provtagning analys dricksvatten

Du är självklart också välkommen att ringa oss på tel: 044 - 614 11 för rådgivning och hjälp.

Vattenfilter provtagning

Vattenfilter SOFT

KALKFILTER / AVHÄRDNINGSFILTER

Soft är ett kompakt kalkfilter med inbyggd salttank. Filtret gör vattnet mjukare (reducerar kalk) genom en välbeprövad process, jonbytesteknik. Filtret regenererar filtermaterialet med en saltlösning (NaCl) som med automatik spolas ur filtret med sköljvatten vid behov.
Kalkfilter Soft finns i tre olika storlekar för att passa alla hushåll.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller beställning av provtagning.

Badrum från start till mål

SA Vvs har renoverat åtskilliga badrum i Kristianstad med omnejd under årens lopp. Vi har gott samarbete med våtrumsbehöriga plattsättare och elektriker m.fl. 

Vi erbjuder totalentreprenad vid badrumsrenoveringar där vi tar ansvar för din badrumsrenovering från start till mål!

Badrum
Kontakta oss

SA Vvs Service
(Vvs Service i Knislinge AB)
Org.nr: 559063-4969
Fabriksgatan 5
289 50 Hanaskog
Telefon: 044 - 614 11
Fax: 044 - 614 17
E-post: info@savvs.se

Öppettider:
Vardagar: 7:00-17:00
Lördagar: 10:00-13:00
Välkommen!

Hitta till oss