Badrumsrenovering

Lång erfarenhet inom badrum

SA Vvs erbjuder kompletta entreprenader inom badrum. Funderar du på att investera i ett nytt badrum? Kontakta oss för professionell hjälp. Vi har lång erfarenhet av att bygga och renovera badrum och ser till att ditt nya badrum är korrekt utfört med godkända tätskikt och säkra vatteninstallationer. Vi är med hela vägen från planering till slutbesiktning och ser till att arbetet blir klart i rätt tid till rätt pris.

Se prisexempel och inspiration på vår sida hos Bad & Värme

Bad & värmeOffertförfrågan

komplett entreprenad

Låt oss ta hand om hela entreprenaden vid badrumsrenovering. Vi tar hand om planeringen och samarbetar med skickliga byggare, plattsättare, mattläggare, målare och elektriker.

Kontakta oss för rådgivning!

Vi kan värmepumpar och värmeteknik

SA Vvs har stor kompetens inom uppvärmningssystem och värmepumpar för alla slags fastigheter. Som auktoriserat Thermia Värmepumpcenter är vi specialister på installation och service av Thermias sortiment. 

Vi har i över 30 år installerat värmepumpar och värmepannor till nöjda kunder. Vi den senaste utbildningen när det gäller håller vi oss uppdaterade på de senaste rönen inom värmepumpsteknik.

Unna dig ett serviceavtal för din värmepump från Thermia så ser vi till att upprätthålla en säker och energieffektiv drift av din värmepump året runt!

VärmepumparVed / Pellets / FlisFjärrvärme
Kontakta oss

SA Vvs Service
(Vvs Service i Knislinge AB)
Org.nr: 559063-4969
Fabriksgatan 5
289 50 Hanaskog
Telefon: 044 - 614 11
Fax: 044 - 614 17
E-post: info@savvs.se

Öppettider:
Vardagar: 7:00-17:00
Lördagar: 10:00-13:00
Välkommen!

Hitta till oss